Linkbuilding uitbesteden?

Domineer de organische zoekresultaten en begin vandaag nog met het uitbesteden van je linkbuilding!

Maandelijks opzegbaar

Resultaat binnen 1 maand

Waterdichte strategie

De links die naar jouw website verwijzen zijn van grote invloed op jouw vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Het verkrijgen van kwalitatieve links is voor veel ondernemers een onmogelijke missie. SEO verandert continue en je leest overal op het internet spookverhalen over wat wel en niet meer zou werken.

Herken jij je in het bovenstaande? En wil je voorkomen dat de concurrentie je aan alle kanten voorbij streeft? Dan is linkbuilding uitbesteden de perfecte oplossing voor jou.

Linkbuilding uitbesteden?

In de afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel verschillende linkbuilding strategieën getest. Hierdoor weten wij inmiddels precies wat goed werkt en wat juist niet.

Inmiddels hebben we een zeer effectieve linkbuilding strategie ontwikkelt waarbij we super goede resultaten zien. Door het toepassen van deze strategie hebben we al meerdere nummer 1 posities weten te claimen!

Deze nummer 1 posities leveren onze klanten op maandelijkse basis honderden tot duizenden extra bezoekers op

Linkbuilding voor een vast bedrag per maand

Bij Content Ventures kun je jouw volledige linkbuilding strategie uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat er op maandelijkse basis een stroom van kwalitatieve en goede backlinks naar jouw website gebouwd worden.

Terwijl jij achterover kunt leunen zorgen wij ervoor dat jij de topposities claimt op de belangrijkste zoekwoorden voor jouw business.

Wat zijn de voordelen?

  • Je hoeft niet langer bezig te zijn met het bouwen van links naar je website
  • Beter scoren op de topposities binnen jouw markt
  • Een maandelijkse stroom van kwalitatieve en sterke backlinks naar jouw website
  • Ontwikkel een natuurlijk en sterk linkprofiel
  • We plaatsen links op websites die relevant voor jouw branche zijn
  • We kijken kritisch naar verschillende metrics zoals Traffic, Trustflow & DA
  • Maandelijkse voortgang rapportages

Zij gingen je al voor:

joris van diepen

“Sam en Jerry zijn prettige personen om mee samen te werken en weten de gedane werkzaamheden goed inzichtelijk te maken. Daarnaast hebben wij geweldige resultaten bereikt met linkbuilding voor onze b2b website."

Joris van Diepen

david van luijn

“Content Ventures heeft een goede visie en commerciële mindset waardoor we regelmatig sparren over andere aspecten binnen onze online marketing strategie. De linkbuilding werkzaamheden werpen hun vruchten af en we zijn blij met de kwaliteit die geleverd wordt.

David van Luijn

Marketing directeur Tourism Group International

dennis stokman

“Ik heb Jerry zelf ooit aangenomen als SEO specialist voor Blauwe Monsters. Naast zijn inhoudelijke kennis en behaalde resultaten ben ik vooral onder de indruk van hoe hij met onze klanten communiceerde en hoe hij elke dag bezig was om nog meer kennis te vergaren. Dit zie ik ook terug in de linkbuilding activiteiten die ze aanbieden aan bedrijven.” 

Dennis Stokman

Eigenaar BlauweMonsters

De speerpunten van onze Linkbuilding strategieën 

Dagelijks besteden wij veel tijd aan het onderzoek van de meest effectieve linkbuilding strategieën in de ogen van Google. Op basis hiervan hebben wij een aantal speerpunten die wij gebruiken om de meest effectieve linkbuildstrategie te garanderen.

Testen

Wij testen onze methodes eerst op onze eigen websites. Naast onze linkbuilding activiteiten beheren we verschillende eigen websites. Deze websites bestaan uit zowel commerciële sites als uit informatieve blogs. 

We gebruiken onze eigen sites om verschillende soorten externe links uit te testen. Alles wat werkt en effectief blijkt passen we toe op onze eigen klanten. Deze werkwijze zorgt er voor dat je jouw linkbuilding budget zo effectief mogelijk uitgeeft.

Traffic

We gebruiken verschillende sites om externe links naar je site te plaatsen. Dit doen we echter wel op een veilige manier. Je linkbuilding uitbesteden aan Content Ventures is dan ook volkomen veilig.


Waarschijnlijk ben je bekend met bepaalde metrics zoals 'Domein autoriteit' en 'Trust flow'. De belangrijkste waarde waar wij naar kijken is echter traffic.


Wij plaatsen alleen externe links op websites die maandelijks een minimale hoeveelheid bezoekers trekt. Metrics kunnen namelijk gemanipuleerd worden, organisch verkeer niet.

Kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit. Daar geloven wij in. Wat houdt dit in? Backlinks op relevante websites met echte hoogwaardige bezoekers. Wij zullen zoveel mogelijk factoren meewegen in het bepalen van de juiste linkbuilding strategie.


Kwaliteit is altijd leidend. Hierdoor verkrijg je links op een natuurlijke manier. Onze strategie is om ervoor te zorgen dat alle kwalitatieve backlinks relevant zijn en waarde toevoegen. Zo kun je met een gerust hart achterover leunen en zien hoe je rankings door het dak gaan!

Linkbuilding succes verhalen

The only way is up! Dat is ons motto. En dat dat niet enkel loze woorden zijn laten we je graag zien aan de hand van een aantal voorbeelden.

Top-X.nl

Dit is slechts een kleine greep uit de geweldige resultaten die we voor top-X hebben bereikt.

Met een zeer bescheiden budget van 750€ per maand wisten we in 15 maanden het maandelijks verkeer te verhogen van 4200 maandelijkse SEO bezoekers naar 66.218 organische bezoeker

Een behoorlijke stijging zoals in de Google Analytics screenshot is te zien.

ThinkRich.nl

Thinkrich is een website in een van de meest competitieve markten (financiële branche). Om het nog extra moeilijk te maken begonnen we met een volledig leeg canvas. Het domein had nog totaal geen autoriteit. 0, maar dan ook echt 0 backlinks.

Thinkrich is half oktober begonnen met linkbuilding uitbesteden aan Content Ventures. In november deed de website slechts 194 organisch verkeer. 4 maanden later, waren dit er ruim 2500. Een gigantische uplift van 1310%.

Fitcode.nl

Fitcode.nl was al goed aan de weg aan het timmeren in deze concurrerende niche. Gelukkig zitten er hoge volumes in de branche rondom voeding en fitness. Omdat de groei stagneerde besloot Fitcode om linkbuilding uit te besteden. Dat heeft ze geen windeieren gelegd. In november werd er begonnen met onze linkbuilding. 6 maanden later was het verkeer gestegen met 514%.

Hoe het werkt?

Wil je meer weten over linkbuilding uitbesteden aan een kwalitatief linkbuilding bureau? We vertellen je graag hoe het werkt.

1. Intake

We bespreken de verwachtingen, bekijken de huidige situatie en bekijken op welke zoekwoorden je graag beter gevonden wil worden.2. Budget

We spreken een maandelijks budget af dat je voor linkbuilding wil reserveren. Hierbij geven we je gelijk een indicatie wat je hiervoor kan en mag verwachten wat betreft aantal links.

3. Zoekwoorden

Jij geeft aan op welke zoekwoorden je graag beter gevonden wil worden. Wij analyseren deze en adviseren je hierbij.4. Aan de slag!

Onze specialisten hebben alle informatie die ze nodig hebben om jouw keywords omhoog te laten schieten!


5. Rapportages

Voor de 1e dag van de nieuwe maand ontvang je een volledige rapportage. Hierin zie je precies wat wij gedaan hebben en kan je besluiten of je nog een maand met ons door wil. 

6. Resultaten

Meer links naar je website, hoger in Google, meer relevante bezoekers en een hogere omzet. Dat is waar wij je mee kunnen helpen.


Ervaren linkbuilding specialisten

Je linkbuilding uitbesteden? Bij Content Ventures wordt al het off-page SEO werk gedaan door echte specialisten. Geen juniors die zich bezig houden met de onderneming waar jij al jouw bloed zweet en tranen in hebt gestopt. Onze vakidioten weten door jarenlang zelf aan de knoppen te hebben gezeten wat wel werkt en wat niet werkt.

Jerry van Es

Jerry begon in 2014 als SEO specialist bij een online marketing bureau in Hoofddorp. Na hier een aantal jaar gewerkt te hebben kwam hij terecht als SEO specialist bij Fietsenwinkel.nl. Hier groeide hij door naar Head of SEO voor de nationale en internationale websites van het concern. Ook in de jaren hier opvolgend heeft Jerry als freelancer voor veel verschillende multinationals en MKB bedrijven gewerkt zoals Jobbird, DPG (o.a. Volkskrant, AD, Trouw), 123inkt.nl.

Sam Visser

Sam is al sinds 2016 actief in de wereld van Online Marketing en SEO. Zo heeft hij onder andere gewerkt bij bedrijven als ABN AMRO, T-mobile & Social Blue. Naast een focus op Social Media Marketing is Sam al jarenlang bezig met SEO. Als oprichter van een van Nederlands' grootste fitness blogs en meerdere winstgevende affiliate websites heeft hij ervaring met zoekwoord strategieën, linkbuilding en SEO.

Wat doen wij NIET?

Het is heel makkelijk om te vertellen wat je bij linkbuilding uitbesteden kan verwachten. We vertellen graag ook wat meer over wat je vooral NIET kan verwachten bij het uitbesteden van linkbuilding.

Wij houden ons niet bezig met startpagina's. Wij hebben geen sterke mening in de discussie over of startpagina's nog werken of niet, echter ben je hiervoor bij ons niet aan het juiste adres. Daarnaast beheren wij geen PBN's en passen deze ook niet in onze strategie. Zoals aangegeven focussen wij ons op websites met echte traffic. De meeste PBN's zijn van zeer lage kwaliteit en doen weinig tot geen verkeer.

Ook zetten we geen (goedkope) stagiaires op jouw project. Iedere klant is ons net zoveel waard. Wij ambiëren Champions League niveau. Je kan er dan ook met een gerust hart vanuit gaan dat jouw linkbuilding activiteiten in goede handen zijn.

Start met een gratis strategiegesprek

Ben jij er klaar voor om de zoekresultaten in Google te gaan domineren? Wij wel!  Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact voor een gratis strategiesprek.

Maandelijks opzegbaar

Resultaat binnen 1 maand

Waterdichte strategie

Faq

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het proces waarbij je ervoor zorgt dat andere websites een externe link plaatsen naar jouw eigen site. Google ziet deze links en ziet dit als een endorsement van jouw pagina('s). Voorwaarde hiervoor is wel dat de links relevantie bieden en van toegevoegde waarde zijn voor de gebruiker.

Waarom je linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden aan specialisten levert een aantal grote voordelen op. Zo kan je jouw kostbare tijd aan dingen besteden binnen de onderneming waar jij het best in bent. Een ander voordeel is dat linkbuilding ervoor zorgt dat je beter zal scoren op belangrijke zoekwoorden. Dit draagt weer bij aan extra klanten en hogere omzetcijfers.

Is linkbuilding nog steeds belangrijk?

Een constante stroom van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Oftewel, totale ontzorging en tastbare resultaten, vaak al na één maand. Verder staan we iedere dag voor je klaar. Wil je vrijblijvend sparren over jouw linkbuilding strategie? Onze specialisten staan je graag te woord.

Wat kan ik vooral NIET verwachten van jullie linkbuilding?

Wij plaatsen nooit links naar jouw website op slechte of irrelevante websites. Ook PBN's vermijden we. Jouw links worden niet geplaatst op websites die geen organisch verkeer doen, ook al heeft het domein goede SEO metrics. Kwaliteit gaat echt boven kwaliteit, en dat is terug te zien in onze succesverhalen.

Waarom moet ik met jullie samenwerken?

Heel simpel. Geen contracten, maandelijks opzegbaar en no-nonsense communicatie en resultaten. Ohja, en 11.5 jaar ervaring met SEO helpt ook mee natuurlijk ;) Lees er hier alles over.

>